Slankeoperasjon pris

/ / Slankeoperasjon pris

Pris på slankeoperasjon varierer avhengig av type slankeoperasjon. Nedenfor finner du Gastric Bypass pris, Gastric Sleeve pris, Mini Gastric Bypass pris.

Kort om overvekt og slankeoperasjon

Overvekt er et av vår tids største helseproblemer og begrenser livslengde og aktivitetsmuligheter. IbsenSykehusene tilbyr en behandling av overvekt som består av slankeoperasjon og oppfølging av klinisk ernæringsfysiolog over en 2 års periode. Teamet ved IbsenSykehusene har vært med på å forandre livet til mange overvektige i Norge. Våre kirurger, sykepleiere og klinisk ernæringsfysiolog står klare til å gi deg en trygg operasjon og grundig oppfølging i tiden etterpå.

Priser på ulike operasjonsmetoder

Hva koster en slankeoperasjon?

Slankeoperasjonene foregår på IbsenSykehuset Gjøvik. Kirurgene våre benytter følgende operasjonsmetoder:

Disse slankeoperasjonene har følgende priser:

BehandlingPris
Slankeoperasjon Gastric Sleeve 79 850
Slankeoperasjon Mini Gastric Bypass94 850
Slankeoperasjon Gastric Bypass99 850

Hva er inkludert i prisen?

Operasjonsprisen inkluderer konsultasjoner, operasjoner, ett liggedøgn på IbsenSykehuset Gjøvik og oppfølging på telefon av klinisk ernæringsfysiolog i 2 år etter operasjonen.

Hvem kan slankeopereres?

Du kan benytte vår BMI kalkulator for å sjekke din BMI basert på høyde og vekt. Dette er avgjørende for å se om du kvalifiserer til slankeoperasjon. Nasjonale retningslinjer tilsier at du må ha en BMI på over 35 for å være direkte kvalifisert. Har du en BMI på over 30 kan du også være kvalifisert. Sukkersyke, høyt blodtrykk, smerter i vektbærende ledd, pustestopp ved søvn – søvn apné, PCOS eller andre vektrelaterte tilstander regnes som kvalifiserende følgesykdommer.

Gratis konsultasjon med kirurg

Bestill gratis konsultasjon med lege. Du vil deretter bli oppringt av en erfaren kirurg for en samtale der det blir foretatt en individuell vurdering basert på din sykehistorie og eventuelle vektrelaterte følgesykdommer du måtte ha. 

Hva koster slankeoperasjon?

Prisen på slankeoperasjon er avhengig av hva slags type operasjon du velger i samråd med våre leger. Under kan du lese mer om slankeoperasjonene vi tilbyr hos IbsenSykehusene. Mer informasjon om slankeoperasjon og pris finner du her.

Under samtalen vil du også få grundig informasjon om ulike operasjonsmetoder samt hva en operasjon og etterfølgende livsstilsendringer vil medføre for deg. Når vårt medisinske team har gjort sin vurdering, vil du på bli kontaktet av vår koordinator. Dere blir da enige om den videre gangen. Dersom du blir antatt til operasjon vil du bli satt opp på en dato og motta den nødvendige praktiske informasjonen.

Ønsker du mere informasjon om operasjonen kan du kontakte vår koordinator på Gjøvik på telefon 962 04 000, eller ved å sende en e-post til gjovik@ibsensykehusene.no

Vi tilbyr en god finansieringsløsning.