Slankeoperasjon pris

Pris på slankeoperasjon varierer avhengig av type slankeoperasjon. Nedenfor finner du Gastric Bypass pris, Gastric Sleeve pris, Mini Gastric Bypass pris.

Hva koster en slankeoperasjon?

Slankeoperasjonene foregår på IbsenSykehuset Gjøvik. Kirurgene våre benytter følgende operasjonsmetoder:

BehandlingPris
Gastric Sleeve79 850
Mini Gastric Bypass (OAGB)96 850
Gastric Bypass (RYGB)99 850
SASI Bypass110 000
Endring Gastric Sleeve eller Mini Gastric Bypass til Gastric Bypass (RYGB) – revisjonskirurgi99 850
Endring Gastric Bypass – revisjonskirurgi99 850
Tilbakeføring av slankeoperasjon til normal anatomi – etter avtale
Overnatting flere netter – etter avtale

Hva er inkludert i prisen?

  • Konsultasjoner
  • Operasjon
  • Liggedøgn på IbsenSykehuset Gjøvik
  • 2 års oppfølging med klinisk ernæringsfysiolog
  • Digitalt livsstilskurs

Hva koster en slankeoperasjon?

Prisen på slankeoperasjon er avhengig av hva slags type operasjon du velger i samråd med våre leger. Under kan du lese mer om slankeoperasjonene vi tilbyr hos IbsenSykehusene. Mer informasjon om slankeoperasjon og pris finner du her.

Kort om overvekt, fedme og slankeoperasjon

Sykelig overvekt er et av vår tids største helseproblemer og begrenser livslengde og aktivitetsmuligheter. IbsenSykehusene tilbyr en behandling av overvekt som består av slankeoperasjon og oppfølging av klinisk ernæringsfysiolog over en 2 års periode. Teamet ved IbsenSykehusene har vært med på å forandre livet til mange overvektige i Norge. Våre kirurger, sykepleiere og klinisk ernæringsfysiolog står klare til å gi deg en trygg operasjon og grundig oppfølging i tiden etterpå. Summen av operasjon og de nødvendige livsstilsendringene er grunnstene i behandlingen for å oppnå en varig vektnegang.

Hvem kan slankeopereres?

Du kan benytte vår BMI kalkulator for å sjekke din BMI basert på høyde og vekt. Dette er avgjørende for å se om du kvalifiserer til slankeoperasjon. Nasjonale retningslinjer tilsier at du må ha en BMI på over 35 for å være direkte kvalifisert. Har du en BMI på over 30 kan du også være kvalifisert. Sukkersyke, høyt blodtrykk, smerter i vektbærende ledd, pustestopp ved søvn – søvn apné, PCOS eller andre vektrelaterte tilstander regnes som kvalifiserende følgesykdommer.

Gratis konsultasjon med kirurg

Bestill gratis konsultasjon med lege. Du vil deretter bli oppringt av en erfaren kirurg for en samtale der det blir foretatt en individuell vurdering basert på din sykehistorie og eventuelle vektrelaterte følgesykdommer du måtte ha. 

Delbetaling

Vi tilbyr delbetaling over 2 år for medisinske behandlinger slik som slankeoperasjon. Les mer om betaling og delbetaling her.

Ønsker du mere informasjon om delbetaling kan du kontakte oss på IbsenSykehuset Porsgrunn på telefon 477 76 700, eller ved å sende en e-post til post@ibsensykehusene.no