dame pa toppen av fjell

Livsstilskurs

IbsenSykehusene startet med slankeoperasjoner i 2009. Vi har siden arrangert livsstilskurs for våre pasienter. Kurset fokuserer på hvordan du kan opprettholde sunne, gode matvaner og komme i gang med eller opprettholde mosjon og fysisk aktivitet. Vi ønsker å støtte våre pasienter med sin nye livsstil og ha et felles forum der man kan dele erfaringer med andre.

Livsstilskurset har blitt digitalt grunnet pandemien. På denne måten kan vi gjennomføre et trygt kurs for alle våre pasienter – uansett hvor de bor i landet.

Digitalt livsstilkurs

Våren 2021 ble to digitale livsstilskurs avholdt. Vår kliniske ernæringsfysiolog Marlene loste oss trygt igjennom begge dagene. På den første kursdagen var fokuset på kosthold og hvordan å opprettholde gode matvaner. Det var også en felles digital matlagings seanse! På del 2 – som foregikk noen uker senere – hadde vi invitert en PT til å delta med felles øvelser og trening lagt opp etter individuelt nivå. I tillegg gjennomgikk en av kirurgene operasjonen ved hjelp av en animert film, og besvarte spørsmål.

Tilbakemeldinger fra pasienter som har deltatt på vårt livsstilskurs:

«Operasjonen har forandret livet mitt totalt! Det er en glede å stå opp hver morgen og føle seg vel 🙂 Tenker oftere over hva jeg spiser, beveger og trimmer mer nå, har ikke vondt i rygg og ben. Føler meg ganske normal for første gang i mitt liv 🙂 50 kg er borte etter operasjonen for 3 år siden, så TUSEN takk til alle dere hos Ibsensykehuset.» Margot
«Utrolig fornøyd, både med operasjon og oppfølging. Migrenen og spenningshodepinen jeg slet mye med før operasjonen er redusert betraktelig. TUSEN TAKK :-)» – Hanne

«Vil bare takke for et suverent opphold i helgen, som var lærerrikt og med masse påfyll – hærlige folk og stemning»

«Takk for en fantastisk helg. Jeg har fått mye å gå på. Tusen takk for hjelp til et nytt liv»

«Har hatt en super helg»

«Veldig bra opplegg»

«Syntes det var meget interessant. Tror det ble satt igang en tankeprosess som jeg håper jeg kan fortsette med hjemme»

Vil du gå ned i vekt? Har du forhøyet BMI? Da kan slankeoperasjon være riktig for deg.

IbsenSykehusenes kirurger har vært med på å forandre livene til mange overvektige i Norge. Send inn skjemaet under, så blir du kontaktet av lege for en gratis konsultasjon.