Dame som smiler fornøyd i speilet

Volite SkinBooster fra Juvéderm

IbsenSykehusene introduserer Volite SkinBooster fra Juvéderm – en vitenskapelig dokumentert behandling som forbedrer hudens strukturer og tilfører fukt og elastisitet. En enkelt behandling forventes å vare i 9 måneder

Hvorfor Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre består av et molekyl som kan binde mer enn 1 000 ganger sin egenvekt i fukt. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen, men nivåene faller etter 26 års alderen. Den naturlige nedgangen i hudens eget lager av hyaluronsyre medvirker til synlige aldringstegn. Derfor har hyaluronsyre blitt et populært tilsetningsstoff i ulike kosmetiske produkter – i alt fra kremer til injiserbare fillers som brukes til å fylle i synlige rynker samt gi volum til huden og skape myke konturer. 

Volite SkinBooster fra Juvéderm

Skinbooster behandling med Volite fra Juvéderm består av en tynt flytende form for hyaluronsyre. Med denne behandlingen blir store mengder fukt tilført dypt ned i hudens strukturer gjennom en serie injeksjoner av Juvéderm Volite SkinBooster.Behandling med SkinBooster skiller seg fra behandling med andre injiserbare fillers ved at hudens grunnleggende strukturer forbedres gjennom stimulering av hudens egen collagen produksjon.

Hvilke resultater kan jeg forvente av Volite SkinBooster?

Huden blir både fyldigere og jevnere, samt mindre tørr. Tapt elastisitet gjenopprettes gjennom tilførsel av fukt. Dette er en behandling som er spesielt egnet for deg med tørr hud, samt dersom du ønsker en glattere hud, med øket glød og friskhet, samt øket elastisitet.

Hvor lenge varer resultatene?

Resultatene vises best etter at det har gått alt fra et par uker til en måned, men fortsetter å virke også over tid. Grunnen til at Volite virker mye lenger enn andre skinboosters ligger i Juvéderm sin VYCROSS® teknologi, en produksjonsplattform som medfører at kroppen bruker mye lengre tid på å bryte ned Volite enn andre hyaluronsyre baserte produkter.

Du kan regne med at resultatene varer i rundt 9 måneder etter en behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Det skal være tilstrekkelig med en behandling for å få effekt.

Hvilke områder kan behandles?

  • Utjevning av de fine linjene rundt øynene
  • Smårynker rundt munnen
  • Forbedring av huden i ansiktet – bidrar til et generelt yngre og mer vitalt preg
  • Glattere, mindre rynket hud i området fra hals til kjeve 
  • Jevnere hud i brystpartiet
  • Glattere hender
  • Fyldigere lepper med et naturlig preg
  • Utjevning av aknearr og -søkk

Hvordan skjer behandlingen?

Du får påført en bedøvelseskrem, deretter vil kosmetisk sykepleier sette en serie injeksjoner.

Huden kan forventes å være litt rød på injeksjonsstedene i et par dager.

Behandlingstid

20 – 30 minutter.