Betaling og delbetaling

/ Betaling og delbetaling

Betaling av behandling

Betaling av faktura skal skje ca. en uke før inngrepet. For større inngrep er faktura dato 2 uker før inngrepet. 

Vi aksepterer betaling med Visa. Vi tilbyr også faktura og eventuell delbetaling for operasjoner som foretas på medisinsk grunnlag.

Delbetaling/Finansiering

Vil tilbyr finansiering i 54 måneder, hvorav 24 måneder er rentefritt på beløp opp til kr 100 000 for medisinske inngrep. Du bestemmer selv hvor fort du vil betale ned innenfor 54 måneder. Etableringsgebyr og fakturagebyr tilkommer.

Egenandel

For behandlinger som dekkes av det offentlige betaler du kun en egenandel som ved et offentlig sykehus.

Betalingsvilkår

For behandlinger som ikke dekkes av det offentlige eller via forskringsskskap betaler du i henhold til vår prisliste. Konsultasjoner betales ved fremmøte. Medisinske inngrep skal være innbetalt til vår konto en uke før operasjon. Vi gjør oppmerksom på at pengene må stå på vår konto innen behandling starter. Kosmetisk behandling betales på første behandlingsdag.

Estetisk (plastikk) kirurgi / kosmetiske inngrep

I følge offentlig forskrift er det forbudt å benytte finansieringstilbud i forbindelse med markedsføringen av disse inngrep. Derfor har vi utelatt dette. 
Dog er det ikke forbudt å gi informasjon i forbindelse med lån / kreditt til en pasient som ønsker operasjon på medisinsk grunnlag. Vi anbefaler at du først tar kontakt med din bank eller sparer, da dette vil være en rimeligere løsning.

Ta kontakt med oss for mere informasjon.

For slankeoperasjoner og alle andre operasjoner på medisinsk grunnlag gjelder ikke foranstående forbud.

Helseforsikring

Nærmere 650 000 nordmenn hadde helseforsikring med behandlingsgaranti, enten via sin arbeidsgiver eller privat, og antallet er sterkt økende i følge tall fra Finans Norge for 2020. Bedrifter kjøper forsikringer av ulike grunner. De vanligste er for å redusere sykefravær og for å sikre at de ansatte har det bra i hverdagen. Privatpersoner som kjøper helseforsikring med behandlingsgaranti ønsker tilgang til helsehjelp når behovet er der, og slippe å stå i offentlig helsekø.

Vi på IbsenSykehusene har samarbeidsavtaler med de fleste store forsikringsselskapene. Det vil si at du som kunde kan be om å bli henvist til oss hvis du ønsker det. Dette gjelder innen de områdene vi har spesialister: ortopedi, plastikkirurgi, gastro og gynekologi.

Har du forsikring med behandlingsgaranti er du garantert rask og effektiv behandling, og du kan komme raskt tilbake i arbeid.