Rynkebehandling botox illustrasjonsbilde

Fjerne rynker uten kirurgi – rynkebehandling med botulinum

Dersom du ønsker å fjerne rynker uten kirurgi kan du benytte rynkebehandling som utføres ved hjelp av injeksjoner av et virkestoff som kalles botulinum – bedre kjent som botox (botulinum toxin). Botox er et amerikansk merkevare navn.

I takt med hudens aldringsprosess vil det dannes linjer og rynker. Det har etterhvert blitt vanlig å benytte muskelavslappende medikamenter som botulinum som behandling for å fjerne rynker eller gjøre dem mindre synlige. Området der det er ønskelig å fjerne rynker injiseres med Botulinum. Musklene i det behandlede området vil å slappe av og rynkene vil enten glattes ut eller bli mindre synlige.

Målsetningen er å redusere eller fjerne disse for en periode og gi et flott kosmetisk resultat. IbsenSykehusene bruker kun anerkjente produkter til disse behandlingene.

Oversikt

FormålRynkebehandling uten kirurgi vil effektivt redusere linjer, folder og rynker.
Behandlingsstid10-20 min
Anestesi:Ingen
Optimalt ResultatEtter injeksjonen tar det 3-4 dager før Botulinum begynner å virke, og inntil 7 dager før man får full effekt. Effekten er forbigående og varer i gjennomsnitt 3-5 måneder. For å vedlikeholde en optimal effekt bør behandlingen gjentas 2-3 ganger pr. år. Effekten av Botulinum varer lenger for hver ny behandling fordi musklene som settes ut av spill blir svakere med tiden.
Forventet sykemeldingstidIngen
BehandlingsstedPorsgrunn
PrisSe prisliste for kosmetisk behandling

Botulinum – forebygger rynker

Vi utfører våre rynkebehandlinger med virkestoffet botulinum. Dette forebygger dannelser av rynker i Glabella (sinnarynke) og rundt øyner (kråketær). Ibsensykehusene benytter kun anerkjente produkter.

Rynkebehandling logo

Ønsker du mer informasjon om behandling av linjer og rynker? Ta kontakt med oss i dag!