Plastikkkirurgi dame illustrasjon

Profhilo hudbehandling med fuktgivende hyaluronsyre mot rynker og aldringstegn

Fuktgivende behandling for moden eller sliten hud – Profhilo anti-age

Profhilo er en injeksjonsbehandling for som er spesielt godt egnet for moden hud som fremstår som tørr, uten glød, slapp og i enkelte tilfeller, kanskje litt ‘kreppet’.

Profhilo behandlingen er også velegnet for yngre hud som har behov for revitalisering, fukt og glød.

Profhilo behandlingen tilfører huden høye konsentrasjoner av flytende hyaluronsyre, og dermed stimuleres kroppens egenproduksjon av elastin og kollagen – og aller viktigst – hudens evne til å holde på fukt økes. Behandlingen kan sies å virke fra ‘innsiden og ut’. Faktisk er Profhilo det hud produktet på markedet som inneholder den høyeste konsentrasjonen av hyaluronsyre.

Hvorfor Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre består av et molekyl som kan binde mer enn 1 000 ganger sin egenvekt i fukt. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen, men nivåene faller etter 26 års alderen. Den naturlige nedgangen i hudens eget lager av hyaluronsyre medvirker til synlige aldringstegn. Derfor har hyaluronsyre blitt et populært tilsetningsstoff i ulike kosmetiske produkter – i alt fra kremer til injiserbare fillers som brukes til å fylle i synlige rynker samt gi volum til huden og skape myke konturer.

I motsetning til øvrige filler produkter, tilfører ikke Profhilo øket volum. Resultatet av behandlingen er forbedret hudstruktur samt en lett oppstrammende effekt, i tillegg til at huden tilføres naturlig glød gjennom fukt. Behandlingen gir også gode resultater for behandling av fine rynker.

Behandlingsområder

Profhilo behandlingen gir gode resultater i ansiktet, men er også godt egnet for behandling av slapp hud på hele kroppen – fra kjevelinje, hals, bryst, til krepp på magen, innsiden av armer eller området over knærne.

Om behandlingen

Behandling med Profhilo bør gjentas etter 28 dager. Man bør regne med 2 eller 3 behandlinger før man ser det endelige resultatet og får full effekt av behandlingen. Behandlingen varer i omtrent 6 måneder.

Behandlingen er medisinsk og og utføres av kosmetisk sykepleier. Etter at huden er blitt rengjort med sprit tilføres Profhilo ved at det settes små nålstikk under huden, slik at hyaluronsyren kan bre seg utover. Profhilo virker på alle hudlagene. Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleier. Det kan forekomme små blåmerker og rødhet ved injeksjonspunktene hos enkelte, men disse blir rask borte.

Unngå bruk av sminke inntil injeksjonspunktene har lukket seg. Minimum er 4 timer, men vi anbefaler litt lenger tid. Dette er viktig for å redusere risiko for infeksjon. Det er heller ikke å anbefale å dra på trening, svømming eller badstue det første døgnet.

Når velger jeg Profhilo – og når velger jeg Volite SkinBooster fra Juvéderm?

Vår anbefaling er å velge Skinbooster dersom du i tillegg til tilførsel av fukt, og utglatting av fine rynker har behov for behandling av ujevnheter i huden slik som gamle akne arr eller søkk. Er du usikker, så anbefaler vi at du bestiller time hos kosmetisk sykepleier Neda for en konsultasjon.

Kontakt oss for konsultasjon eller behandling

Kontakt oss