Gratis konsultasjon slankeoperasjon

/ Gratis konsultasjon slankeoperasjon

Om du er interessert i en slankeoperasjon trenger vi en del opplysninger om deg før en av våre kirurger vil kontake deg for en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Du kan skrive direkte inn i dette skjemaet og trykke «SEND INN» på siste siden når du er ferdig. All informasjon er da tilgjengelig for oss på vår sikre server og behandles konfidensielt av vår utvalgte medarbeider. Ved å benytte deg av dette skjemaet godtar du samtidig våre betingelser for bruk og lagring av data. Det er viktig at du svarer så nøyaktig som mulig på spørsmålene. OBS: Alle felter med * MÅ fylles inn.

Personalia og kontaktinformasjon


Vektstatus og historikk


Litt om din vekthistorie f.eks. hvor lenge du har vært overvektig, hvilke slankemetoder du har prøvd og resultatet av disse.
Hvilke mosjonsvaner har eller har du hatt?

Legemidler og medisiner


Har du prøvd slankelegemiddel f.eks. Xenical eller Reductil?

Generell helsetilstand


Er du tidligere blitt operert? i så fall for hva og når?
Har du noen gang hatt problem med depresjon eller angst, dette spør vi om for å kunne gi deg den beste støtte ved en evt. operasjon. Hvis ja, har du fått profesjonell hjelp?
Kjenner du deg uthvilt etter en natts søvn? Hvis ikke, hva skyldes det?
Har du hatt problem med spiseforstyrrelser som anorexia eller bulimi. Dett e spør vi om for å kunne gi den beste støtte ved en evt. operasjon. Hvis ja, har du da fått profesjonell hjelp?
Har du noen form for allergi?

Fastlege

Hvilken fastlege benytter du?


Finansiering

Hvordan ønsker du å betale for operasjonen?

Hvordan fant du oss?

Vi vil også gjerne vite hvordan du kom i kontakt med oss på IbsenSykehusene.