Fettsuging hofter illustrasjon

Fettsuging av hofter

Hvis du sliter med å oppnå din ønskede kroppsfasong, kan fettsuging være en god løsning for deg.

Fettsuging av hofter er en av de vanligste operasjoner som utføres når det gjelder fettfjerning. Mange opplever at til tross for målrettet trening og riktig kosthold så er det vanskelig eller umulig å få bort fettansamlinger på enkelte utsatte områder.

Fettsuging må ikke oppfattes som en slankemetode, men det er en behandling som er egnet til å forbedre kontur og fasong ved å fjerne lokale fettansamlinger.

Formålet med operasjonen

Innen estetisk plastikkirurgi regnes fettsuging som en av de vanligste inngrepene, og kalles også liposkulptur. Dette betyr at man ved fjerner fettvev under huden og dermed forbedrer kontur og fasong ved ulike deler av kroppen.

Det er tre mekanismer som får de behandlede kroppsdelene til å se slankere ut:

  • Reduksjon av volum av fettvevet i underlaget
  • Fortetning av bindevev eller arrvev i underlaget som erstatter det fjernede fettvevet
  • Innstramming av huden, som er direkte avhengig av hudens elastisitet

Er du en kandidat for fettsuging?

Hvis du trener jevnlig og har prøvd å endre kostholdet for å få mindre lokale fettansamlinger, men ikke oppnådd ønsket resultat, vil du være en god kandidat for fettsuging.

Fettsuging vil gi deg et permanent resultat, så lenge du holder en stabil vekt. Det vanligste målet på kroppsfett er BMI, hvor verdiene i området fra 19-25 regnes som normalvektige. For å være en god kandidat for fettsuging bør du ikke ha BMI over 27-28. Dette fordi faren for komplikasjoner øker drastisk ved BMI over 30.

Regn ut din BMI her

For å få et godt resultat, bør du

  • Være fysisk trent
  • Ha god helse
  • Ha realistiske forventninger

Pris på fettsuging

Pris på fettsuging finner du i vår prislister lister under Plastikkirurgi: Fettsuging