Om oss

IbsenSykehusene er offentlig godkjente og private sykehus. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen ortopedi, fedmekirurgi, plastikkirurgi, gynekologi/urologi, generell kirurgi, m.m.

Flere avdelinger

Tidligere var IbsenSykehuset et sykehus med avdeling i Porsgrunn, men vi har nylig fusjonert sammen med flere sykehus, slik at du skal få et større behandlingstilbud med enda flere erfarne kirurger og sykepleiere.

Ett har altså blitt til fler – IbsenSykehusene, og du kan nå finne oss i Porsgrunn, Gjøvik og Arendal.

Hvert sykehus har et fast personell, i tillegg til et team av erfarne kirurger som reiser til hvert sykehus ved behov, slik at du alltid skal få den beste behandlingen.

IbsenSykehuset Porsgrunn

Vipeveien 51