Administrasjon

Eva Børresen

Koordinator

Eva har arbeidet ved privat sykehus siden 2003 og arbeider med administrative oppgaver. Eva arbeider også i resepsjonen samt at hun har en rekke andre gjøremål ved sykehuset.

Kim Beate Jacobsen

Aut. helsesekretær

For mange av våre pasienter vil Kim Beate være den første de møter. Hun er utdannet autorisert helsesekretær, og jobber som resepsjonist og koordinator ved IbsenSykehuset. Før hun kom til oss arbeidet hun hos en privatpraktiserende gynekolog i Skien. Kim Beate har også jobbet ved Nesbru Legesenter i Asker og Humana Legesenter i Bærum.

Marit Prytz Henriksen

Administrasjonsansvarlig

Marit er utdannet ved Norges Markedshøyskole, og har lang og bred erfaring innen regnskap, salg, markedsføring og administrasjon.

Tania Næss

Markedsføring

Tania Smith Næss er utdannet psykolog fra Goldsmiths University i London, og har en master i business psykologi fra UCL. Hun er bedriftspsykolog og konsulent med over fem års erfaring innen HR, lederutvikling, markedsføring og gründervirksomhet.