hårfjerning laser bikini

Laser hårfjerning i bikini- og intimsoner

Hår i bikini området kan også fjernes med laser behandling. Det samme gjelder intimsoner.

Vi tilbyr også brasiliansk hårfjerning med laser er en ny behandling. Brasiliansk hårfjerning er laserhårfjerning i både intim-og bikinisone.

Hvordan foregår laser hårfjerning?

  • For å skjerme øynene dine fra laseren, må du bruke briller under behandlingen.
  • En kald krem blir deretter påført området som skal behandles. En hårfjerningslaser svir nemlig litt.
  • Selve behandlingen kan ta mellom 15-45 minutter. Hvor land tid det tar for deg kommer an på størrelsen på området som skal behandles.
  • Hårfjerningslasere bruker fargestoffet i håret ditt til å genere varme, og ødelegger roten tilstrekkelig til og stoppe hårstrået fra å vokse ut igjen.
  • Det samme området vil bli behandlet med laser en gang i måneden i cirka 8-10 måneder, inntil alle hårsekkene har blitt behandlet i den optimale gro-fasen.
  • Etter en laser behandling kan huden se rød og litt hoven ut, men dette bør gå bort i løpet av 24 timer.
  • Du kan fortsette din normale hverdag med en gang.

Informasjon om laser hårfjerning

Ingen hårfarge, ingen hårfjerning: Hvis du har veldig blonde eller grå hår, er det stor sjanse for at det ikke er nok hårfarge til og varme opp laseren og ødelegge røttene. Dette fører til at håret vokser ut igjen.

Hvis hårene dine ikke vokser vil ikke behandlingen fungere: Hvert hår på kroppen og i ansiktet er i en av tre stadier. Det første stadiet er det hvor håret vokser, og kalles for anagen fasen. Kun hår som er i denne gro-fasen kan behandles ordentlig. Det er derfor du trenger rundt 8 behandlinger med 4 til 5 ukers mellomrom for og oppnå ønsket resultat.

Hårfjerning er sjeldent helt permanent: Etter 8-10 behandlinger er det vanlig å vurdere det behandlede område som hår-fritt. Unntaket er noen få hår som er veldig tynne og korte. Samtidig er det heller ikke uvanlig at noen hår vokser ut igjen og at en etter-behandling trengs.

Hårfjerning gjør litt vondt: Hårfjerning kan være litt ubehagelig. Hvor ubehagelig det er kommer an på området som behandles.

Hårfjerning tar tid: Optimal hårfjerning tar ofte opp til 8-10 måneder.

Før laser – behandling

Området som skal behandles med laser må være nybarbert. 

Du må ikke vokse, tape-fjerne eller nappe hårene de 4 siste ukene før behandling. Dette fordi laser behandlingen kun virker på hårsekker som inneholder hår. 

Huden bør for øvrig være ren, uten make–up og bodylotion.

Selve behandlingen

IN-Motion teknologien varmer gradvis opp hårsekkene til de ikke lenger kan produsere nye hår. Siden laseren er i konstant bevegelse, rekker den over et relativt stort behandlingsområde. Det betyr at behandlingsøktene går raskt.

Ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten varig. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose, og de innstillinger som velges. For å oppnå et optimalt resultat – med minst mulig risiko for bivirkninger – er det viktig å justere dosen i forhold til farge på hud og hår. Laseren har et innebygd kjølesystem som begrenser temperaturstigningen til hårrøttene, og dermed oppnås selektiv hårfjerning uten skade på huden.

Våre behandlinger tar utgangspunkt i pasientens ønsker og behov, og utføres alltid i dialog med pasienten underveis. Vår diodelaser sikrer resultater som innfrir pasientens forventninger og varer over tid.

Etter behandlingen

Bivirkninger/mulige komplikasjoner: Det kan forekomme noe rødme på huden rett etter behandling, men denne forsvinner som regel i løpet av kort tid. Du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart.

Rekonvalesens: Det behandlede området skal holdes unna solen i et par dager, deretter brukes solkrem med høy faktor i ca. 2 måneder.

Resultat: For å få et varig resultat anbefaler vi at du gjennomfører 4 – 12 behandlinger. Ansikt behandles hver 4 – 6 uke, og kroppen hver 6 – 8 uke. Noen områder, samt lyse eller tynne hår, kan trenge flere behandlinger.  Enkelte pasienter kan også trenge vedlikeholdsbehandlinger. Når en arbeider med biologisk materiale, kan en aldri garantere effekten av behandlingen. 

Rygg, nakke og skuldre på menn, samt hårvekst i ansiktet på kvinner vil vanligvis kreve flere behandlinger ettersom denne huden er hormonelt påvirket.