Fettsuging

Fettsuging

Har du løs hud som henger og som ikke forsvinner, selv om du kanskje både trener jevnlig eller slanker deg? Hvis du sliter med å oppnå din ønskede kroppsfasong, kan fettsuging være en god løsning for deg.

Oversikt

Formål Fjerne fettvev
Operasjonstid 1,5–2 timer
Anestesi Anestesi/Sedasjon
Optimalt Resultat 4–6 Måneder
Forventet sykemeldingstid 2–3 Uker
Pris - Trykk her for å se pris -

Formålet med fettsuging

Fettsuging er et av de vanligste inngrepene innenfor estetisk plastikkirurgi. Målet med inngrepet er å forbedre kontur og fasong ved deler av kroppen ved å fjerne fettvev under huden. Vanlige områder å behandle med fettsuging er mage, rumpe, hofter, lår, knær, armer og nakke.

Er du en kandidat for fettsuging?

Hvis du trener jevnlig og har prøvd å endre kostholdet for å få mindre løs hud, men ikke oppnådd ønsket resultat, vil du være en god kandidat for fettsuging. Den løse huden mange plages av, kan ofte finnes på magen, armene, lårene, anklene, rumpe, ansikt og nakke.

Fettsuging vil gi deg et permanent resultat, så lenge du holder en stabil vekt. Du bør derfor ha en stabil vekt over en lengre periode.

For å få et godt resultat, bør du:

  • Være fysisk trent
  • Ha god helse
  • Ha realistiske forventninger

Fettsuging og komplikasjoner

Fettsuging kan ha både tidlige og sene komplikasjoner. Det er derfor veldig viktig å følge de forhåndsreglene som er beskrevet under ”Forberedelser til operasjonen”. Det er også svært viktig å bruke kompresjonstøy og følge de anbefalingene legen gir deg.

Mulige tidlige komplikasjoner kan være blodansamlinger, infeksjoner (sjeldent) eller ødelagt vev. Det vil si at vevet i det opererte område ikke har tilstrekkelig sirkulasjon, som kan forårsake en betennelse.

En komplikasjon du vil kunne oppleve også en stund etter operasjonen, er at kroppsfasongen på behandlet område ikke er slik du forventet. Målsetning med behandlingen er at pasienten skal bli fornøyd. Det er derfor veldig viktig å formidle sine egne ønsker til kirurgen, slik at man på forhånd blir enige om forventet resultat. Det er vanlig at cirka 5 % av tilfellene må gjennom en såkalt ”touch-up” eller supplerende prosedyre, der man forbedrer resultatet.

Fettsuging av områder

Pris på fettsuging

Klikk her for prisliste