Brystløft

Brystlft

Brystløft er blant de vanligste inngrepene innen plastikkirurgi. Dersom du har lavtsittende brystvorter vil et løft gi deg rundere, høyere og mer ungdommelige bryster

Formålet med et brystløft

Brystene dine forandrer seg ofte over tid slik at de mister sin ungdommelige form og størrelse. Graviditet, amming, vekttap eller økning, og alderdom kan få brystene dine til å bli mykere og henge. Kvinner som er misfornøyde med formen, volumet, og/eller fastheten på brystene sine kan vurdere et brystløft. Et brystløft løfter og strammer opp brystet ved og fjerne overflødig hud, og er ofte kombinert med brystforstørrelse for å øke både fasthet og størrelse på brystene. Dette bestemmer du i dialog med plastikkirurgen på konsultasjonen (se for øvrig brystforstørrelse vedrørende implantater).

 

BESTILL TIME

Brystløft og komplikasjoner

Vi på IbsenSykehusene gjør hva vi kan for å forebygge og hindre at komplikasjoner oppstår. Derfor bruker vi kun erfarne kirurger som gjennom mange års praksis har vist at de meget sjelden opplever uønskede hendelser eller komplikasjoner. Mulige tidlige komplikasjoner inkluderer blødninger, infeksjoner (sjeldent), og ødelagt vev. Sene komplikasjoner kan innebære arr med behov for korreksjon. Disse kan ofte korrigeres på et senere tidspunkt, men tidligst 3-4 måneder etter første operasjon.

Oversikt

Formål Løfte og stramme opp brystene
Operasjonstid 1,5 -2 timer
Anestesi Anestesi/Sedasjon
Optimalt Resultat 3-6 Måneder
Forventet sykemeldingstid 2 uker
Pris - Trykk her for å se pris -

Er du en kandidat for brystløft?

Du er en god kandidat for brystløft når:

  • Brystene dine henger som et resultat av alderdom, graviditet, amming, eller vektforandringer
  • Brystene dine har mistet volum
  • Brystvortene dine peker nedover, særlig hvis de henger ved brystkassen din
  • Kirurgen din mener at brystimplantater ikke er nok for og oppnå den formen du ønsker deg
  • Brystene dine er asymmetriske eller har forskjellig størrelse
  • Brystene dine er små
  • Brystene dine er store og tunge
  • Du er ferdig med graviditeter og amming

Hvis du er frisk, har en positiv innstilling og har realistiske forventninger er du mest sannsynlig en god kandidat for dette inngrepet.

Pris på brystløft

Klikk her for prisliste