Dette må du vite

Maavite

Overvekt er et verdens største helseproblemer, og vi i Norge er intet unntak.

 

Før overvektsoperasjon blir aktuelt er det viktig at du har forsøkt ulike tradisjonelle slankemetoder. For å oppnå et ønsket resultat er det svært viktig at du følger våre råd, når det gjelder kosthold og mosjon etter operasjonen.Uansett hvilken metode man velger, kan operasjon aldri være det eneste tiltaket. Det må ses som en del av en behandling, som fører til en varig livstilforandring. Vi vil derfor være sikre på at hver pasient som opereres er klar over dette. En operasjon for overvekt krever at pasienten er motivert og forstår hva inngrepet innebærer.

 

Vårt operasjonsteam har tilsammen gjennomført flere tusen fedmeoperasjoner. Siden oppstarten i 2009 har vi kun hatt 10 tilfeller av mindre alvorlige komplikasjoner - langt færre enn offentlige statistikker tilsier. Vi utfører nå nærmest bare Gastric Sleeve operasjoner.

Vil du gå ned i vekt? Har du forhøyet BMI? Da kan slankeoperasjon være riktig for deg.

IbsenSykehusenes kirurger har vært med på å forandre livene til mange overvektige i Norge. Vi sørger for at du får mest mulig ut av operasjonen din ved å gi deg støtte og råd fra våre vektspesialister.

Vi trenger en del opplysninger om deg, samt medisinske data før en av våre kirurger vil kontakte deg for en samtale på telefon.

Fyll ut skjema for hurtig og uforpliktende konsultasjon:

GÅ TIL MEDISINSK VURDERINGSSKJEMA