Brystreduksjon

Brystreduksjon

Hvis du er plaget av store bryster, kan brystreduksjon ved IbsenSykehusene være en god løsning for deg. En brystreduksjon innebærer en forminskning av brystet som gjør at du vil oppleve mindre smerter i områder som nakke og rygg.

Formålet med en brystreduksjon

Mange kvinner plages av for store bryster, og dette kan løses ved et kirurgisk inngrep. Store tunge bryster kan gi ryggplager og smerter i nakke og skulderområdet. Store bryster kan gjøre det vanskelig å trene. Noen opplever at store bryster er en hindring i hverdagen som hemmer normal livsutfoldelse både privat og offentlig.

Formålet med operasjonen er derfor å redusere størrelsen på brystene til den ønskelige størrelsen, som også vil gi deg bryster som er mer proporsjonele med resten av kroppen din. Inngrepet utføres normalt under anestesi, samt at det settes lokalbedøvelse for å redusere sårsmertene etter operasjonen.

 

BESTILL TIME

Brystreduksjon og overvekt

Store bryster kan ha sammenheng med overvekt og bryststørrelsen kan reduseres ved fysisk aktivitet og riktig kosthold. Du bør være normalvektig før en brystoperasjon for best resultater. Er du normalvektig, vil det minske risikoen for komplikasjoner.

Oversikt

Formål Redusere størrelsen på brystene
Operasjonstid 1,5 -2 timer
Anestesi Anestesi/Sedasjon
Optimalt Resultat 3-6 Måneder
Forventet sykemeldingstid 2 Uker
Pris -Trykk her for å se pris -

Komplikasjoner ved brystreduksjon

Det er en viss risiko for komplikasjoner ved all kirurgi. Ved brystreduksjon kan du risikere at brystene blir asymmetriske og at brystvortene får ulik plassering. 15-20 % kan oppleve å få permanent nedsatt følelse i brystvortene. Det er også en mulighet for å miste evnen til å amme. Blødning, infeksjon og død hud (nekrose) er sjeldne komplikasjoner.

Pris

Klikk her for prisliste