Fettransplantasjon

Fettransplantasjon

Fettransplantasjon brukes blant annet for å korrigere rynker, dype furer og ujevnheter i ansikt-, hals-, og brystområdet. I motsetning til fillere (hyaluronsyre og laktater) har fettransplantasjon en varig effekt.

Kroppsforming med fettransplantasjon kan være en meget god metode for deg som har uønsket fett på deler av kroppen, og samtidig et ønske om en moderat forstørrelse av andre deler av kroppen. Fettransplatasjon brukes ofte til brystforstørrelse, leppeforstørrelse, ansiktsløft, kinnbenforstørrelse, penisfortykkelse, rumpeforstørring og utjevninger av søkk på kroppen etter tidligere kirurgi eller skade.

De områdene som egner seg best er hake, bryst, mage, hofter, sete, utsiden av lårene, innsiden av knærne, ankler og rygg. Hos kvinner er hofter, lår, nedre del av magen vanlig. Hos menn samler fettet seg oftest over brystet, under haken og bak på hoftene.

Vanligvis overlever mellom 50–75 % av det flyttede fettvevet på sitt nye sted. Dette er levende vev, og det er derfor vanskelig å si nøyaktig hvor mye fett som vil overleve i hvert enkelt tilfelle. Hud hos eldre personer har dårligere sirkulasjon enn ung hud, og derfor kan man forvente dårligere overlevelse av fettet med økende alder. Røykere har dårligere blodsirkulasjon i vevet, og da overlever fettcellene i liten grad. Du må være ikke-røyker for å gjøre fettransplantasjon, både flere måneder før, og minst et halvt år etter inngrepet. Fettvevet som overlever integreres som helt ekte, eget vev og vil oppføre seg deretter. Metoden gir meget små arr i huden, og perioden etter inngrepet er vanligvis lite smertefull.

Oversikt

Formål Reposisjonere/flytte fettvev fra en del av kroppen til et annet
Operasjonstid 1–2 timer
Anestesi: Anestesi/Sedasjon evt
Optimalt Resultat 4–6 Måneder
Forventet sykemeldingstid Avhengig av jobbsituasjon
Pris -Kontakt oss for pris -

 

Pris

Kontakt oss for pris