Brystforstørring

Brystforstrring

Vil du ha større bryster?

Brystforstørring innebærer at man setter inn implantater under brystene for å få mer volum og er en av de vanligste operasjonene innenfor plastikkirurgi. Brystene blir spenstigere og huden strammere, samtidig som brystvortene bringes fremover og oppover.

 

BESTILL TIME

Formålet med en brystforstørring

Mange kvinner er misfornøyde med både størrelsen og formen på brystene sine. En brystoperasjon kan forstørre naturlige små bryster eller gjenopprette volum og form etter fødsel og vekttap. Du kan også få rekonstruert brystene dine etter brystkreft. Enten du ønsker større bryster med mer volum, eller vil ha tilbake dine ungdommelige former etter amming eller vekttap, vil brystforstørrelse kunne gi deg brystene du ønsker. Hva enn motivasjonen din er, vil kirurgene på IbsenSykehusene høre på deg og hjelpe deg med å velge den operasjonen som er best for deg.

Valg av type og størrelse

Valg av størrelse og type implantat er avhengig av pasientenes høyde, vekt, bredde på brystkassen, bredde på skuldre og selvfølgelig størrelse på selve brystene. Det finnes mange forskjellige typer implantater, i Norge er det vanligste silikon. Kvalitet og eventuelt overskudd på hud er også en viktig faktor. Dette blir bestemt i samråd med kirurg. IbsenSykehusene bruker kun produkter av høyeste kvalitet. Alle våre implantater kommer fra den verdensledende amerikanske produsenten Mentor, som har begrenset livstidsgaranti dersom det skulle oppstå behov for skifte av protese.

Oversikt

Formål Større bryster med mer volum
Operasjonstid 1,5 - 2 timer
Anestesi Anestesi/Sedasjon
Optimalt Resultat 4-6 Måneder
Forventet sykemeldingstid 2-3 Uker
Pris - Trykk her for å se pris -

Mulige komplikasjoner ved brystforstørring

Kroppen vil oppfatte brystimplantat som et fremmedlegeme og bygger derfor en barriere av eget bindevev rundt implantatene. Barrieren fremstår som kroppens egen naturlige kapsel som holder fremmedlegeme under kontroll. Kapseldannelsen kan imidlertid bli for kraftig og gjøre brystet hardere enn ønsket. Brystene kan også oppleves såre. Oppstår det en kraftig kapseldannelse i løpet av de første 6 måneder, kan det være nødvendig å gjennomføre en ny operasjon og legge inn implantatet på nytt. Vi utfører dette uten nye kostnader for deg. For 5-10 % av de som har tatt en brystforstørrelse, er det vanlig å utvikle kapseldannelse som krever utskifting av implantatet. Det kan skje opptil 10 år etter operasjonen. Du vil som regel kunne kjenne eventuelle forandringer ved selvundersøkelse. Har det dannet seg en kraftig kapsel rundt implantatet, kan det være vanskelig å gjennomføre mammografi. Da kan du benytte seg av ultralyd eller MR undersøkelse.

Implantater og graviditet


Ønsker du å få brystforstørrelse med implantater før en eventuell graviditet, kan vi ikke garantere at formen på brystet vil være den samme etter graviditet. Bortsett fra en mulig kosmetisk endring før og etter graviditet, er det ingen problemer knyttet til graviditet og brystimplantater. Implantater vil ikke stå i veien for produksjon av melk og amming.

Pris på brystforstørrelse

Pris på bystoperasjon kommer an på hvilken silikon protese du vil ha