Fine linjer og rynker

Rynker

I takt med at huden eldes vil det dannes linjer og rynker. Linjer og rynker kan enkelt behandles ved hjelp av muskelavslappende medikamenter

Målsetningen er å redusere eller fjerne disse for en periode, og gi et flott kosmetisk resultat. Behandlingen utføres ved hjelp av injeksjoner som får de aktuelle musklene til å slappe av. IbsenSykehusene bruker kun anerkjente produkter (virkestoff: botulinum)  på disse behandlingene.

Oversikt

Formål Behandlingene vil effektivt redusere linjer, folder og rynker.
Behandlingsstid 10-20 min
Anestesi: Ingen
Optimalt Resultat Etter injeksjonen tar det 3-4 dager før Botulinum begynner å virke, og inntil 7 dager før man får full effekt. Effekten er forbigående og varer i gjennomsnitt 3-5 måneder. For å vedlikeholde en optimal effekt bør behandlingen gjentas 2-3 ganger pr. år. Effekten av Botulinum varer lenger for hver ny behandling fordi musklene som settes ut av spil blir svakere med tiden.
Forventet sykemeldingstid Ingen
Behandlingssted Porsgrunn
Pris -Trykk her for å se pris -

Botulinum – forebygger rynker

Vi utfører våre rynkebehandlinger med virkestoffet botulinum. Dette forebygger dannelser av rynker i Glabella (sinterynke) og rundt øyner (kråketær). Ibsensykehusene benytter kun anerkjente produkter.

Rynker
  Ønsker du mer informasjon om behandling av linjer og rynker? Ta kontakt med oss i dag!