slankeoperasjon

Erfaring med SASI slankeoperasjon

Sidsel har valgt SASI slankeoperasjon. Sidsel blir fulgt opp av klinisk ernæringsfysiolog Marlene Kielland og har delt sin erfaring med Marlene.

Lurer du på hvordan livet arter seg etter en slankeoperasjon? Det er det mange som spør oss om. Hver og en velger sin vei, gjør sine valg og har sin egen historie. 

  • Er det store endringer i det daglige?
  • Må jeg leve veldig annerledes?

Det kan være mange spørsmål som dukker opp. Håper du finner gode svar i andres erfaring!

Sidsel forteller…

Har i alle mine år slitt med overvekt. Trolig ligger dette genetisk i min slekt.

Har prøvd det aller meste opp igjennom. Samtidig har jeg også vært mye plager med mage problemer. Helt fra jeg kan huske tilbake og opp igjennom årene.

Har en IBS og reflux diagnose. Svært mye plaget med mange tømminger hver dag. Av og til nesten invalidiserende med det å planlegge hva man tørr å spise og nærhet til toalett.

Dette har gjort meg skeptisk til å ta skrittet mot operasjon i tilfelle noe skulle bli værre magemessig. Har via fastlege prøvd dissa slankespøytene og fikk oppleve å ikke ha sultfølelse. Det var en fantastisk opplevelse men tålte ikke sprøytene. Da ble neste skritt å ta kontakt med Ibsen før å høre hva de har å tilby.

Ble tatt på største alvor mhp mageproblemer. De innhentet min journal mhp historikk og anbefalte meg SASI som de var sett positiv på slike «problem» mager som min.

Valgte å stole 100% på deres vurdering.

I mai 2023 ble jeg operert og merket umiddelbart en endring i magen. Tørr påstå at i dag har jeg en helt «vanlig» mage som tåler der aller meste.

Dette er en helt ny hverdag for meg!!

Trenger ikke å vurdere om jeg tørr å spise frokost før jobb. Eller lunsj på jobb. Går helt fint! Er en gang pr dag på toalettet med helt vanlig avføring. Så for meg har dette vært helt fantastisk. Det aller største har vært å bli såpass fin i magen, men også det å faktisk gå sakte men sikkert nedover i vekt. Er ca 33 kg mindre og med en helt splitte ny fungerende mage!

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss – for å høre litt mer – eller for å avtale telefon konsultasjon med lege.

Vi synes det er viktig at du som vurderer behandling er så godt informert som mulig!

Pris SASI slankeoperasjon

Vi har fleksible betalingsordninger. Du kan delbetale slankeoperasjonen din i løpet av 5 år, eller velge andre løsninger som passer din økonomiske situasjon.