Helseforsikring

Nyheter/Blogg torsdag, 07 september 2017 09:21

Omlag 517 000 nordmenn har i dag helseforsikring med behandlingsgaranti via sin arbeidsgiver, og antallet er sterkt økende. Bedrifter kjøper forsikringer av ulike grunner. De vanligste er for å redusere sykefravær og for å ha ansettelsesgoder ved rekrutteringer, men det viktigste er nok at skreddersydde helseforsikringer i større og større grad er blitt et element i bedriftenes HR-satsing.

Vi på IbsenSykehuset har samarbeidsavtaler med de fleste store forsikringsselskapene. Det vil si at du som kunde kan be om å bli henvist til oss hvis du ønsker det. Dette gjelder innen de områdene vi har spesialister, ortopedi og karkirurgi, plastikkirurgi og gynekologi.

Har du forsikring med behandlingsgaranti er du garantert rask og effektiv behandling, og du kan komme raskt tilbake i arbeid.

Read 387 times Last modified on torsdag, 07 september 2017 13:15
More in this category: Fritt sykehusvalg »