Plastikkirurgi

Nyheter/Blogg mandag, 21 mars 2016 09:19

Plastikkirurgi kan utføres på medisinsk eller estetisk grunnlag. Vi utfører begge deler. Det spesielle med estetisk kirurgi er at målsetningen er å gi bedre livskvalitet ved å endre pasientens ytre.

Kompetanse – plastikkirurgi

Plastikkirurgi er en type kirurgi som regelmessig innebærer større sårflater enn annen kirurgi. Huden er kroppens største organ (målt i vekt) og har mange meget viktige funksjoner, bl.a som infeksjons sperre. For å unngå hendelser og komplikasjoner er det meget viktig å redusere risikofaktorer som kan forsinke tilheling og gi et resultat som ikke er optimalt. Det gjelder for eksempel dårlig regulert sukkersyke, økt blødningsrisiko, ulike hudsykdommer, samt en rekke andre tilstander. Det er derfor meget viktig å informere kirurgen om sin aktuelle helsetilstand, om man har gjennomlevd sykdommer samt tidligere operasjoner og forbruk av medikamenter. IbsenSykehusene tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske inngrep.

Read 395 times Last modified on torsdag, 30 mars 2017 15:36