Livsstilskurs

Siden vi startet opp med slankeoperasjoner i 2009 har vi tilbudt våre pasienter å delta på livsstilkurset tre til tolv måneder etter vektoperasjonen. Målet er å hjelpe og støtte våre pasienter å finne en ny livsstil som varig kan opprettholde en sunn livsstil. 

Livsstilkurset arrangeres en helg fra lørdag til søndag på Strand Hotel på Gjøvik. Kurset fokuserer på hvordan å opprettholde sunne, gode matvaner og komme i gang med, eller opprettholde mosjon og fysisk aktivitet. Det vil være foredrag av ernæringsfysiolog og treningsveileder. Kirurgen vil snakke om operasjonen og være tilgjengelig for spørsmål.

Du får også muligheten til vektkontroll. Vår ernæringsfysiolog og koordinator vil være tilstede under hele helgen og være tilgjengelig for spørsmål og tilbakemeldinger. Du kan knytte kontakt med andre opererte personer for senere diskusjon og motivering. 

Overnatting, opphold, måltider og inngang til SPA senteret er inkludert i våre slankeoperasjoner.

Tilbakemeldinger fra pasienter som har deltatt på vårt livsstilskurs:

"Operasjonen har forandret livet mitt totalt! Det er en glede å stå opp hver morgen og føle seg vel :) Tenker oftere over hva jeg spiser, beveger og trimmer mer nå, har ikke vondt i rygg og ben. Føler meg ganske normal for første gang i mitt liv :) 50 kg er borte etter operasjonen for 3 år siden, så TUSEN takk til alle dere hos KFK."

- Margot


"Utrolig fornøyd, både med operasjon og oppfølging. Migrenen og spenningshodepinen jeg slet mye med før operasjonen er redusert betraktelig. TUSEN TAKK :-)"

- Hanne


"Vil bare takke for et suverent opphold i helgen, som var lærerrikt og med masse påfyll – hærlige folk og stemning"

"Takk for en fantastisk helg. Jeg har fått mye å gå på. Tusen takk for hjelp til et nytt liv"

"Har hatt en super helg"

"Veldig bra opplegg"

"Syntes det var meget interessant. Tror det ble satt igang en tankeprosess som jeg håper jeg kan fortsette med hjemme"