Fine linjer og rynker

I takt med at huden eldes vil det dannes linjer og rynker. Linjer og rynker kan enkelt behandles ved hjelp av muskelavslappende medikamenter. Målsetningen er å redusere eller fjerne disse for en periode, og gi et flott kosmetisk resultat. Behandlingen utføres ved hjelp av injeksjoner som får de aktuelle musklene til å slappe av. IbsenSykehusene bruker kun anerkjente produkter (virkestoff: botulinum) disse behandlingene.

Spesialister på injeksjonsteknikker

Merete Thors er autorisert sykepleier hos Ibsensykehusene, som har utført kurs i injeksjonsteknikker med Juvederm. I sine behandlinger utfører hun leppeforstørrelser eller eventuelt korrigeringer. Hun behandler også dyptgående linjer fra nese og mot munn (nasolabialelinjer) og linjer fra munn og ned mot hake (marionettelinjene), ofte kalt sur munn.

Botulinum – forebygger rynker

Vi utfører våre rynkebehandlinger med virkestoffet botulinum. Dette forebygger dannelser av rynker i Glabella (sinterynke) og rundt øyner (kråketær). Ibsensykehusene benytter kun anerkjente produkter.

 

 

 

Ønsker du mer informasjon om behandling av linjer og rynker? Ta kontakt med oss i dag!

Forberedelser

Før behandling

Husk å gi behandler beskjed dersom du:

  • har hatt problemer med injeksjoner tidligere (f.eks. besvimelse)
  • har betennelse i musklene eller hudområdet hvor legen planlegger å injisere
  • har betydelig svakhet eller svinn i musklene hvor legen planlegger å injisere
  • noen gang har hatt problemer med å svelge, eller med at mat/drikke ved uhell kommer ned i lungene (dette gjelder spesielt hvis du skal behandles mot vedvarende muskelspasmer i nakke og skuldre)
  • lider av andre muskelproblemer eller kroniske sykdommer som rammer musklene (som myasthenia gravis eller Eaton-Lamberts syndrom)
  • lider av visse sykdommer som rammer nervesystemet (som amyotrofisk lateralsklerose, eller motorisk nevropati)
  • har øyesykdommen vinkelblokkglaukom (høyt trykk i øyet), eller er blitt fortalt at du er utsatt for å få den type glaukom
  • har hatt kirurgiske inngrep eller skader som kan ha endret musklene det skal injiseres i

Bestill time

Sentralbord:

47 77 67 00

E-post:

post@ibsensykehusene.no

 

Kontaktskjema